Skip to content

Nyproduktion

Vi gör lösvirkeshus på plats men även blockhus som spikas ihop i våra lokaler. Vill kunden ha hjälp redan från start så hjälper vi till mer ritningar och kontakt med kommunen.

Vår samlade kompetens gör det enkelt för dig som kund. Du slipper anlita flera olika aktörer, samtidigt som vårt helhetskoncept täcker in både funktion och estetik. Våra erfarna medarbetare har blick för vad som blir bäst!

Lösvirke eller block?

I vår lokal bygger vi prefabricerade hus så att montaget går snabbt när vi väl är på plats hos er

I vissa fall kan det vara svårt att prefabricera pga tillgänglighet eller komplexitet på ett projekt, då bygger vi allt på plats.

Går du i byggtankar och vill göra mycket själv? Då kan vi hjälpa dig att bygga tex väggblock effektivt i vår lokal. Du kan själv bestämma i vilket steg du vill ta över och fortsätta ditt projekt.

Antingen så har du ritningar och tankar själv eller så hjälper vi till att ta fram de ritningar som behövs. Vi ritar i 3D så du får en bra känsla för hur ditt projekt kommer att bli.

Vi har mångårig erfarenhet av nyproduktion, ombyggnation och tillbyggnationer. Vi är verksamma i Köpmanholmen, Bjästa, Husum, Sidensjö, Själevad, Docksta, Ullånger, Domsjö och Örnsköldsvik.

Lindells Bygg AB har byggt upp ett lokalt underleverantörsnätverk inom flera områden. Under åren så har vi byggt upp ett bra kontaktnät med bl.a. El, VVS, Vent, plattsättning, specialsnickerier, fönsterleverantörer, tak, mark/grund, murare, m.fl. På så sätt kan vi säkerställa att varje projekt får bästa möjliga lösning. Då vi är oberoende tar vi givetvis även in specifika leverantörer på kunds önskemål. Våra kunder får helt enkelt total valfrihet.

Hur kan en nyproduktion eller renovering gå till?

En av de vanligaste frågorna vi får av våra kunder är att de vill bygga men vet inte hur det går till. Därför har vi nedan i korthet beskrivit hur en nyproduktion går till, samt några råd.
Vilka jobb räknas som ROT-jobb och kan du som kund få avdrag för? Du får göra avdrag för arbetskostnaden när du anlitar oss för att utföra reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad (rot). Material och resekostnader ger inte rätt till rot- och rutavdrag.

Några exempel på ROT-arbeten:

  • Utbyggnad
  • Takbyte
  • Köksbyte
  • Energirenovering tex. fönsterbyte, tilläggsisolering, ny ytterdörr

Kontakta oss för hjälp med nyproduktion!

Nyproduktion & Utbyggnad
IDÉSTADIE

Först och av allt, sätt dig/er ner tillsammans och tänk igenom: Vad är syftet? Vad vill ni få ut av byggnationen?

FÖRSTA MÖTET

Vi träffas vanligtvis på vårt kontor över en kopp kaffe och Bollar era ideer. Där vi ….

KOSTNAD

Löpande kostnader eller fast pris? Du som kund avgör vilken väg du vill ta.

SKARP OFFERT ELLER BUDGETPRIS

Ni erhåller en skarp offert där alla kostnader tydligt redovisas.

ANSVARSDELEN

Kontraktskrivning där båda parterna vet exakt hur projektet kommer att utföras och vad respektive part tar för ansvar.

BYGGSTART

Projektet sätts igång

LÖPANDE KUNDKONTAKT

Även om ni gett oss hela ansvaret har vi hela tiden löpande kontakt med er för att säkerställa att projektet blir exakt så som ni tänkt er.

PROJEKTETS MÅLGÅNG!

Lindells Bygg AB tar ansvar från första spadtaget tills dess att nyckel passar i dörren. Vi är med er under hela arbetets gång för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Utbyggnad

Fundera över hur du vill att det ska se ut, vad ska du använda utrymmet till? Gör sedan en skiss om du kan, googla lite, fundera….sedan kontakta oss så hjälps vi åt. Det räcker vid start, men sedan behövs oftast en mer professionell ritning för att vi ska minimera funderingarna under processens gång.

Om du sedan behöver söka bygglov så kan vi hjälpa dig med det?
Tänk på att den processen vanligtvis tar några månader.

Kontakta oss för hjälp med utbyggnad!